Om os

Velkommen til Tørring Borgerforenings hjemmeside

Her kan du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi laver. Vi håber, du vil nyde at kigge rundt, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ros, ris, gode ideer til arrangementer eller andet, vi kan gøre for dig

Tørring Håndværker og Borgerforening har den 1. april næste 125 års jubilæum, men det er bestemt ikke en forening, der ligger på den lade side. Vi arbejder hårdt på hele tiden at følge med og forny os.

Vi arbejder for borgere i Tørring og omegn, og vi har brug for, at så mange som muligt støtter op om vores arbejde, – som en stor gruppe står vi stærkere. Vi er dit talerør ud af byen f.eks. til Hedensted Kommune, og vi er med i vigtige beslutninger ang. vores by. Som eksempel kan nævnes, at vi har været med til at sætte bænke op på hjertestien opførelse af Gudenåparken, vedligeholdelse af springvandet på torvet og meget mere.

Lige nu er vi arbejder vi med at få tilladelser og midler til lys på hjertestien og at borgeren bliver hørt i kommunens projekt byfornyelse i Tørring.

Du kan læse mere under “bliv medlem” om, hvordan du kan støtte os i vores arbejde. Det koster ikke meget, men det betyder ret meget.

Hvis du har ideer, ønsker eller spørgsmål til foreningen, er du meget velkommen til at sende os en mail på: info@thbf.dk

Med venlig hilsen
Tørring Borgerforenings bestyrelse